Broneeri aeg: +372 5556 5938
Narva mnt 59, Tallinn – Vaata kaarti

Spa-rituaali Itämainen Prinsessa


Kietoutuneena pehmeyteen ja miellyttäviin aromeihin, rentoudut nyt syvästi, ihosi muuttuu silkkimäiseksi kuten lapsella ja itsetuntosi on erinomainen. Suo ajatuksillesi lepoa, unohda ajan kulku, jotta voisit taas kokea rauhaa, tuntea olosi paremmaksi, tajua kauneuttasi, nauttia aistimuksia… Rituaali lievittää stressiä, rentouttaa, virkistää ja poistaa kuolleet ihonsolut, puhdistaa huokoset ja kosteuttaa ihoa.

 • Sauna

 • Appelsiinin gommage (hellä kuorinta)

  appelsiinin hieno tuoksu on todellinen nautinto aisteillesi, ja samalla geelin pehmeä koostumus puhdistaa erinomaisesti ihoasi. Luonnolliset ainekset suoraan Marokosta, appelsiinikuoren jauhe Argan-puun jauhetun kuoren kanssa, poistaa hellävaraisesti kuolleet ihonsolut ja epäpuhtauksia. Runsaan koostumuksen ansiosta (palmuöljy, sheavoi, hennauute, arganiaöljy ja appelsiinin eteerinen öljy) stimuloi tämä hellävarainen kuorinta solujen uudistumista. Suositellaan kuivalle ja vedenpuutteesta kärsivälle iholle. Appelsiinin makea tuoksu synnyttää positiivisia tunteita ja tekee kuorinnasta hyvin miellyttävän kokemuksen.)

 • Marokkolainen kehonhoito Rhassoul

  Rhassoul-savi on marokkolainen savi, jota on louhittu vain Atlas-vuorilla. Se on puhdistava vulkaaninen savi, jota Itämaiden naiset käyttävät ihonsa hoitoon. Aineella on tehokkaat absorboituvat ja mineralisoituvat ominaisuudet. Marokon salaisuuksien mukaan lisätään saveen 8 kasvia (rosmariini, laventeli, myrttivaha, neilikka, nokkonen, ruusu, sammal ja eteerinen laventeliöljy). Savea levitetään koko vartalolle ja sen jälkeen menette pariksi minuutiksi saunaan, jossa voitte täydessä rauhassa rentoutua…

 • Aromihoidollinen kehon hieronta

  hemmotteleva “ilmapiiri” -tyyppinen hieronta, joka antaa ihollesi tehokkaan kosteutuksen. Tämän hieronnan ja korkealaatuisten aromiöljyjen ansiosta voit joksikin aikaa kantautua mielikuvamatkalla itämaisen palatsin tunnelmaan, Balin puutarhaan tai Ranskan rannikoille. Valitse itse, johon haluaisit mennä! Me puolestamme tarjoamme laajan aromi-öljyjen valikoiman!

 • Yrttitee ja itämaiset herkut, kuten kohteliaisuuden

Kesto: 1t 45 min
Spa-rituaalin hinta: 135
Spa rituaalin hinta kahdelle 250 €