Broneeri aeg: +372 5556 5938
Narva mnt 59, Tallinn – Vaata kaarti

Afrodite

    • Koorimine
    • Klassikaline massaaž
    • Kreemi pealkandmine

 

Maa- ja meresool teostab naha sügavpuhastust, küllastab seda mikroelementide, vitamiinide ja merelist päritolu aktiivainetega. Unikaalsed taimsed õlid toidavad, pehmendavad ja niisutavad nahka, samuti hoiavad ära selle vananemise, soodustavad noorenemist, siluvad kortsud, suurendavad naha toonust, prinkust ja elastsust.

 Vali endale sobivat:

Hammam – puhastamine, pehmendamine

Piilingu ja ainevahetusprotsesside normaliseerimise topeltefektiga koorija. Koorija sisaldab rikkalikult rohelist teed ja muskusroosi. Tänu nendes sisalduvate argaaniaõli ja aktiivainete sünergeetilisele toimele antakse nahale eriline sära ja prinkus.
Aktiivsed komponendid: üheaastane päevalill, meresool, okkaline argaania, muskusroos, teepõõsas, kitsaleheline lavendel.

Kreem sobib ideaalselt tuhmi ja veetustatud naha massaažiks. Kreem stimuleerib tänu rohelise tee ja muskusroosi kallihinnalistele aktiivkomponentidele rakkude uuenemist ja regenereerib närbunud nahka. Ebatavaliselt meeldiv aroom teeb selle ideaalseks samuti ka tervikhoolduse tegemisel.
Aktiivkomponendid: argaania, muskusroos, teepõõsas, lavendel, päevalilleõli.

Šokolaad ja cayenne pipar – stimuleeriv ja soojendav liin

Koorija on stimuleeriva toimega. See „jumalate toit” on mõeldud hoolduseks, mis vähendab kehamõõtmeid, toidab ja niisutab nahka ning tänu šokolaadis leiduvatele endorfiinidele võib olla maitsvaks aroomiteraapiaks kehale ja hingele.
Koorijas sisalduval meresoolal on eksfoliaatori topeltroll – esiteks mehaaniline (kuni kristallide lahustumiseni), seejärel keemiline, mis koorib tõhusalt epidermise surnud rakud. Laialdane kosmetoloogias kasutamine tugineb sellele, et koorija koorib suurepäraselt sarvestunud rakud, parandab märgatavalt naha toonust ja struktuuri, mis muutub oluliselt pehmemaks.
„Siidnaha” efekt koos luksusliku šokolaadiaroomiga püsib mitmeid ööpäevi. Aktiivkomponendid: üheaastane päevalill, meresool, kakao, hariliku vanilli ekstrakt, tokoferüülatsetaat.

Tugevalt avalduva stimuleeriva efektiga tumeda šokolaadi ja punase cayenne pipra baasil valmistatud massaažikreem sobib ideaalselt nii üld- kui ka lokaalmassaažiks. On eriti efektiivne kaalu langetamiseks ja tselluliidivastaseks hoolduseks.
Aktiivkomponendid: Arabica kohv ja punane kaunpipar.

Kofeiin ja kastan – tugevdav liin

Koorija eemaldab kiiresti surnud rakud ja mustuse epidermise kõige pealmistelt kihtidelt, pehmendab, ühtlustab ja regenereerib nahka, parandab järgnevate hooldusvahendite imendumist.
Aktiivsed koostisosad: üheaastane päevalill, meresool, harilik luuderohi, harilik mädarõigas, aasia tsentella, hobukastani ekstrakt.

Kreem aitab suurendada naha turgori, tugevdab ja parandab suurepäraselt mikrotsirkulatsiooni.
Aktiivsed koostisosad: harilik luuderohi, harilik mädarõigas, põisadru, aasia tsentella.

Ingver ja kaneel – puhastav liin

Koorijal on kõik kaneeli ja ingveri põhiomadused. Puhastab tõhusalt, regenereerib nahka, kõrvaldab mitmesugused põletikuprotsessid, parandab naha prinkust ja elastsust, samuti noorendab seda.

Tänu kaneeli ja ingveri omadustele toidab kreem suurepäraselt nahka ja aitab kaasa naha vesi-lipiidse tasakaalu normaliseerimisele.

Tsitruskoorija

Greibiseemnete ekstrakt toidab nahka vajalike vitamiinidega ja aktiveerib naharakkude töö. See efekt suureneb tänu Laminaria pruunvetika ekstraktile, mis sisaldab rikkalikult rakkude normaalseks funktsioneerimiseks vajalikke mikroelemente. Mandariini eeterlik õli toniseerib ja värskendab kurnatud nahka, suurendab selle elastsust, täidab selle energiaga ja parandab ainevahetusprotsesse. Õrn mandariini lõhn aktiveerib meelelised aspektid, aitab häälestuda puhkamisele ja lõõgastumisele, parandab tuju.

Kestus – 1t 15min

Tavahind – 73

Veebruari hind – 55 €